Politica de confidențialitate

Bluegraph Design

Va multumim pentru ca vizitati website-ul nostru. Pentru ca stim cat de importanta este protejarea datelor personale atunci cand navigati in mediul online, va aducem la cunostinta urmatoarele informatii cu privire la prelucrarea datelor dvs personale.

1. Colectarea datelor personale

Prin completarea datelor dvs. in formularul de contact/cerere oferta declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza noastra de date Bluegraph Design S.R.L.-D., si va dati acordul in mod expres si fara niciun fel de ambiguitate ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat la nivel national/international, temporar sau nu, de catre SC Bluegraph Design S.R.L.-D..

Datele noastre de identificare si contact sunt urmatoarele:

Bluegraph Design S.R.L.-D.
35995382
J6/387/2016
Sediu social: str. Rodnei, nr.13, cam.1, jud. Bistrița-Năsăud
Telefon: 0749-377609
Email: info@bluegraph.ro

In continuare gasesti informatiile necesare cu privire la modul in care colectam, stocam si prelucram date personale.

Solicitam anumite date personale in cazul in care doriti contactarea echipei noastre in scopul contractarii serviciilor pe care le oferim, fie ca persoana fizica ori in numele unei companii, prin utilizarea formularului de contact de pe pagina noastra de contact.

2. Tipul de date personale pe care le colectam si in ce scop:

  • Nume si prenume – colectam aceste informatii pentru contactarea ulterioara, in vederea achizitionarii de catre dvs, a serviciilor noastre si deasemenea, pentru incheierea contractelor de servicii si facturarea serviciilor achizitionate.
  • Telefon – colectam aceste informatii pentru contactarea ulterioara, in vederea discutarii detaliilor serviciilor pentru care ne-ati contactat si a
  • Email – colectam aceste informatii pentru contactarea ulterioara, in vederea discutarii detaliilor serviciilor pentru care ne-ati contactat.
  • Date societate comerciala – pentru incheierea contractelor de servicii si facturarea serviciilor achizitionate.
  • Website actual – pentru identificarea nevoilor clientului si pentru oferirea de solutii pentru imbunatatirea acestuia.

3. De la cine colectam datele personale:

3.1 Direct de la dumneavoastra, atunci cand ne contactati telefonic

3.2 Electronic, folosind formularul de contact de pe pagina noastra sau cand ne trimiteti un email.

4. Furnizarea datelor personale este:

4.1 Voluntara, fara a avea in vedere incheierea ulterioara a unei relatii comerciale

4.2 Obligatorie, in vederea achizitionarii serviciilor noastre si implicit, pentru incheierea unei relatii comerciale si a inregistrarii fiscale a acesteia, inclusiv a facturarii.

5. Prelucrarea datelor personale are loc in urmatoarele situatii:

5.1 Atunci cand exista o cerere din partea clientilor/potentialilor clienti (cerere verbala sau scrisa).

5.2 Atunci cand este necesara incheierea unei relatii comerciale, respectiv incheierea unui contract de prestari servicii pentru achizitionarea serviciilor noastre.

5.3 Atunci cand primim o cerere de oferta, indiferent de modul in care a fost trimisa (prin email, formular de contact, verbal).

5.4 Datele personale mai pot fi prelucrate atunci cand exista un contract de servicii intre compania noastra si client (spre exemplu, contract de mentenanta) iar datele transmise vor fi astfel stocate si utilizate pentru rezolvarea solcitarilor clientului.

6. Scopul prelucrarii datelor personale

6.1 Datele dvs. vor fi prelucrate numai in scopurile mentionate la punctul 2. din prezenta informare.

6.2 In cazul in care datele dvs vor trebui prelucrate in alte scopuri decat cele prezentate la punctul 2, va vom informa inainte de a le prelucra, iar acestea vor fi prelucrate numai cu acordul dumneavoastra.

7. Cookie-uri:

7.1 Cookie-urile sunt fragmente de informatie pe care site-ul le transfera utilizatorilor pentru a putea tine evidenta. In timp ce va aflati pe un site, cookie-urile salveaza preferintele dumneavoastra si astfel fac navigarea pe web mai usoara. Majoritatea website-urilor folosesc cookie-uri. Acestea nu sunt folosite pentru stocarea informatiilor personale, ele ne arata cum si cand vizitatorii folosesc site-ul, si ne ajuta sa vedem care sunt zonele populare si care nu sunt.

7.2 Folosim 3 tipuri de cookie-uri:

1.Cookie-uri esentiale pentru functionarea site-ului. Acest tip de Cookie retine preferintele utilizatorului pe acest site, asa incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului. Spre exemplu: personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala, adaugarea de produse la cos, autentificare, comparatie produse etc. Pentru acest tip de cookie-uri nu este nevoie de exprimarea consimtamantului.

2.Cookie-uri de statistici anonime. Aceste cookie-uri ajuta la transmiterea de informatii catre Google Analytics cu privire la experienta si comportamentul utilizatorilor pe site-ul nostru. Datele colectate folosind cookie-urile de Google Analytics, care ruleaza automat pe site-ului nostru, sunt date anonimizate care nu duc la identificarea persoanelor. Pentru acest tip de cookie-uri nu este nevoie de exprimarea consimtamantului.

3.Cookie-uri de personalizare a publicitatii si de reamintire. Acest tip de cookie-uri capteaza date cu caracter personal si activarea lor pe website-ul nostru presupune acordarea consimtamantului prealabil. Aceste Cookie-uri se folosesc si pentru a targeta si/sau personaliza publicitatea online si sunt de obicei generate de programele de publicitate si reamintire apartinand unor terte parti.

7.3 Puteti dezactiva cookie-urile folosind preferintele browserului. Astfel, puteti seta browser-ul sa refuze toate cookie-urile sau sa indice atunci cand un cookie este trimis. Insa, va aducem la cunostinta faptul ca, atunci cand cookie-urile sunt dezactivate, este foarte posibil ca anumite functionalitati ale website-ului sa nu poata fi folosite ori sa aiba o viteza de incarcare foarte lenta.

8. Dezvaluirea datelor personale

8.1. Datele dvs. personale pot fi dezvaluite anumitor destinatari, respectiv parteneri ai agentiei noastre, in cazul in care prin contractarea serviciilor noastre, este necesar acest lucru (de exemplu, in cazul in care doriti achizitionarea de domenii internet prin intermediul nostru, este necesar ca datele dvs personale sa fie transmise catre ROTLD.RO, furnizorul direct. Refuzul de a transmite datele dvs., corecte, pentru achizitionarea domeniilor internet, duce la imposibilitatea de a inregistra un domeniu de internet prin intermediul nostru).

9. Perioada de stocare a datelor

9.1. Datele dvs vor fi stocate pe o perioada de timp limitata, respectiv pe toata perioada contractarii serviciilor si pana la expirarea duratei de contractare a acestora. Datele de facturare vor fi sterse conform obligatiilor impuse de lege in acest sens.

10. Transferul datelor personale in afara UE sau SEE

10.1 Bluegraph Design SRL-D nu transfera datele dvs. personale, catre tari din afara UE sau SEE.

11. Securitatea datelor personale

11.1 Securitatea informatiilor primite din partea vizitatorilor sau a clientilor, este foarte importanta pentru noi. Serverele pe care datele sunt stocate, au implementate masuri de siguranta, precum:

– recuperarea datelor personale
– descoperirea breselor de securitate
– descoperirea cauzelor breselor de Securitate
– limitarea incalcarii securitatii

In cazul in care descoperim faptul ca s-a produs o incalcare a securitatii datelor dvs personale, vom informa imediat managementul companiei titulare a serverelor, aceasta urmand a lua toate masurile pentru restabilirea securitatii datelor, va depune toate eforturile pentru atenuarea riscului imediat de producere a unui prejudiciu si va notifica Autoritatea de Supraveghere cu privire la incidentul de securitate, daca încălcarea este susceptibilă să ducă la un risc ridicat pentru drepturile și libertatile persoanelor carora le-a fost afectata securitatea datelor personale.

12. Drepturile utilizatorilor

Conform noului Regulament GDPR, va prezentam in cele de mai jos, care sunt drepturile pe care le aveti in calitate de utilizatori/clienti ai Bluegraph Design.

Dreptul de acces la date – dreptul de a obtine din partea Bluegraph Design o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care te privesc, precum si acces la datele respective; totodata, poti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate societatii noastre si care fac obiectul prelucrarii.

Dreptul la rectificare – ai dreptul de a obtine modificarea, realizata de catre Bluegraph Design, a datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete.

Dreptul la stergerea datelor – ai dreptul de a obtine din partea Bluegraph Design stergerea datelor cu caracter personal care te privesc, fara intarzieri nejustificate, iar Bluegraph Design are obligatia de a sterge datele respective, atunci cand: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) detinatorul datelor isi retrage consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) detinatorul se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale ce revine Bluegraph Design in temeiul dreptului Uniunii sau al legislatiei romane. Bluegraph Design va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice stergere a acestora, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va informa cu privire la acesti destinatari, daca se va solicita acest lucru;

Dreptul la restrictionarea prelucrarii – ai dreptul sa soliciti restrictionarea procesarii datelor tale. Acest lucru inseamna ca prelucrarea datelor tale este limitata, astfel incat sa putem pastra datele, dar sa nu le utilizam sau sa le procesam. Acest drept se aplica in circumstante specifice prevazute de regulamentul general privind protectia datelor, si anume:

  • exactitatea datelor este contestata de persoana vizata (adica de tine), pentru o perioada care permite operatorului (adica Bluegraph Design) sa verifice corectitudinea datelor;
  • prelucrarea este ilegala si persoana vizata (adica tu) se opune stergerii datelor si solicita restrictia de utilizare a acestora;
  • operatorul nu mai are nevoie de date pentru prelucrare, dar acestea sunt solicitate de persoana vizata pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unor pretentii legale;
  • persoana vizata (adica tu) a ridicat obiectii procesarii bazate pe motive legitime din partea operatorului in temeiul verificarii daca motivele legitime ale operatorului (Bluegraph Design) depasesc pe cele ale persoanei vizate (daca drepturile legitime ale Bluegraph Design prevaleaza asupra drepturilor tale).

Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul de a primi datele tale cu caracter personal, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, in anumite conditii; in exercitarea acestui drept, ai dreptul ca datele cu caracter personal sa fie transmise direct de la Bluegraph Design la alt operator atunci cand acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;

Dreptul la opozitie – ai dreptul de a te opune, din motive legate de situatia particulara in care te afli, in orice moment, prelucrarii datelor tale cu caracter personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii;

Dreptul de a depune o plangere in fața Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

Dreptul de a-ti retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de Bluegraph Design pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

13. Cum ne puteti contacta

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ai transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le ai, mentionate in cadrul sectiunii anterioare, ne poti contacta oricand la:

Email: info@bluegraph.ro
Telefon: 0749 377 609
Adresa: Rodnei 13, 420141 Bistrița, Romania

Vom onora orice solicitare venita din partea ta cu privire la datele tale personale si iti vom furniza in mod gratuit informatiile solicitate.

Indiferent de modalitatea pe care o alegeti pentru transmiterea cererii catre noi, vom face tot posibilul sa rezolvam toate cererile si/sau plangerile intr-un timp cat mai scurt. In cazul in care raspunsul nostru nu v-a multumit, va puteti adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, Bucuresti).

Va multumim!

Echipa Bluegraph Design