Despre noi

Construim branduri și site-uri web pentru companii din România și din întreaga lume.

Cu o experiență de peste 10 ani, abordăm designul nu ca o problemă, ci ca o provocare pe care ne place să o rezolvăm. Experiența ne-a învățat să ascultăm, să colaborăm și să respectăm feedback-ul primit.

Avem capacitatea de a lucra eficient, oferind servicii și produse de calitate în timp ce gestionăm mai multe proiecte cu termene limită.

Cu sediul în orașul Bistrița, dar lucrând la nivel internațional, am avut privilegiul de a lucra cu clienți minunați, de la start-ups la companii mici și mari și am colaborat cu diferite agenții de comunicare.

Scopul nostru

Ajutăm companiile să dezvolte afaceri și servicii de succes.

Scopul nostru este de a crea soluții de design care reflectă personalitatea clienților noștri într-un mod inteligent și inovativ. Realizăm acest lucru printr-o abordare creativă și analitică a fiecărui aspect al proiectului și printr-o comunicare eficientă cu clienții noștri.

Clienții noștri

Clienții și partenerii noștri

Lucrăm îndeaproape cu fiecare client, creând astfel parteneriate de succes pe termen lung. Menținem un dialog deschis cu clienții noștri, pentru a obține cele mai bune rezultate într-o manieră fiabilă și eficientă. Ne mândrim cu un portofoliu de clienţi în continuă creştere, de la instituții publice și companii cu vechime la profesioniști și startups.

Servicii și experiență

Branding &
Identitate

Abordăm fiecare proiect ca pe o poveste care trebuie spusă prin limbajul universal al culorii, formei și al simbolurilor.

Identitate Vizuală
Branding & Rebranding
Logo design
Iconografie

Design Digital &
Web Design

Oferim un serviciu impecabil combinând un design personalizat și user friendly cu o programare de calitate.

Web design
Landing Page
Digital Advertising
Email / Newsletter

Design Grafic &
Editorial

Concepem materiale de comunicare vizuală luând în considerare mai multe detalii și care transmit esența mesajului într-un mod eficient.

Design Editorial
Design Corporate
Design de Ambalaj
Grafică Publicitară

Portofoliu 🡦

Starcrest

Website

Qdoors

Branding Website

Fabeli Jewelry

Branding

Bluehouse

Coming soon

Metglass

Website

Vesana

Branding Website